Pijnvrij lopen met de schoenen van Joya

Pijnvrij lopen met de schoenen van Joya

Pijnvrij lopen Joya

Jouw voeten verdienen het allerbeste. Daarom hebben wij de volledige collectie van Joya in huis. Kom naar onze winkel in Hardinxveld-Giessendam en vind de Joya-schoen die bij jou past.

Joya betekent ‘vreugde’ en dat is exact wat deze schoen brengt. Dankzij een unieke, extreem zachte en verende zool is het alsof je op wolken loopt. Dat maakt de schoenen van Joya perfect voor mensen met rugklachten, heup-, knie- of andere gewrichtsproblemen. Misschien ben je door deze klachten al minder gaan lopen, omdat je pijn ervaart tijdens het bewegen. Met Joya’s aan jouw voeten hervind je het plezier in lopen.

‘Een aanrader als je zonder pijn wilt lopen’
“Ik heb mijn leven teruggekregen”, schreef één van onze klanten in een review. Hij was altijd heel sportief, maar had door poly-neuropathie veel pijn tijdens het lopen. Wij hebben zijn voeten opgemeten en de juiste Joya’s voor hem uitgezocht. Na vier weken kon hij een half uur wandelen, na zes weken liep hij weer zijn dagelijkse wandeling van zes kilometer. “Het loopt fantastisch.” Een veelgehoorde reactie van onze klanten is ook: “Een aanrader als je zonder pijn wilt lopen.”

Volledige collectie
Wij willen dat iedereen lekker kan lopen op schoenen die vreugde geven. Daarom hebben wij de volledige collectie van Joya in huis. Voor zowel dames als heren. Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben de juiste schoen. Of je nu een brede voet hebt, een smalle voet, of een hoge wreef of hallux valgus. Zoek je een wandelschoen? Of een fijne schoen om dagelijks op te lopen? Ook daarin hebben we veel keuze. En het oog wil natuurlijk ook wat. De collectie van Joya is uiterst veelzijdig. Van moderne en kleurrijke schoenen tot wat meer ingetogen, onopvallende maar zeker net zo mooie zwarte schoenen. Wat jouw stijl ook is, wij vinden de juiste schoen. In onze winkel kun je alle Joya’s passen en ontdekken met welke schoen je op wolken loopt!

Blijf op de hoogte