Wil je op wolken lopen? Kom naar de Joya-week!

Wil je op wolken lopen? Kom naar de Joya-week!

blog-okt-joya-1-B

Joya is de schoen die jou blij maakt. Je hebt het gevoel dat je op wolken loopt, zo comfortabel zijn Joya’s. Wil je het uitproberen? Kom dan van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 oktober naar de Joya-week bij ons in de winkel.

Wij zijn fan van Joya. In de 35 jaar dat wij in het vak zitten, hebben we nog niet eerder een schoen gezien met zulke uitzonderlijke eigenschappen. Met Joya’s hebben we veel mensen het plezier in lopen terug kunnen geven. Zeker bij rugklachten, heup-, knie of andere gewrichtsproblemen bieden Joya’s verlichting. Dankzij de superzachte zool komt er aanzienlijk minder belasting op jouw gewrichten, waardoor wandelen, lopen en staan weer een stuk prettiger wordt.

Wil je het eens uitproberen?
Dat kan! Wij hebben de volledige collectie van Joya in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam. Daarmee zijn wij uniek in Nederland. Nergens heb je meer keuze, dan bij ons! Ook in Numansdorp hebben we een mooie collectie Joya’s staan. We vertellen je graag alles over de schoen in de winkel en natuurlijk kun je ook zelf ervaren hoe het loopt op Joya’s.

Bekijk de Joya collectie

Joya damesschoen winter 2023Joya herenschoen winter 2023

 

Joya-testdag
Deze maand houden we ook in beide winkels een Joya-testdag. Je kunt dan niet alleen de schoen in de winkel passen, je mag ook naar buiten op een testpaar! Even een blokje om en wat verder lopen dan die paar passen in de winkel. Zo kun je aan het gevoel van Joya’s wennen en echt ervaren of de schoen bij jou past. De testdagen zijn op de volgende data:

  • Dinsdag 24 oktober in Numansdorp (Voorstraat 35)
  • Woensdag 25 oktober in Hardinxveld-Giessendam (Den Bogerd 16-18)

 Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees de recensie van Martin op onze website.

Joya collectie winter 2023Joya damescollectie winter 2023

 

Een heerlijke Joya wijn cadeau
Wanneer je tijdens de Joya-week een paar Joya’s koopt, krijg je er van ons een fles Joya-wijn bij cadeau. Deze Portugese wijn heeft een heerlijke zwoele smaak en is een volle, maar soepele blend van onder andere Cabernet Sauvignon en Syrah. Een echte aanrader, net als de Joya schoenen!

Wil jij ook lopen met een glimlach? Kom dan snel naar onze winkel. Wij staan voor je klaar.

Blijf op de hoogte