Wandelschoenen test | Quist Schoenen & Outdoor
Quist Schoenen & Outdoor

Wandelschoenen test

Ben je op zoek naar een plek waar je een test kunt doen wat goede wandelschoenen voor je zijn? Heel verstandig, want zo weet je zeker dat je de juiste keuze voor je voeten maakt. Als je online schoenen koopt, heb je een stuk minder zekerheid. Welke schoen de juiste is, hangt namelijk ook af van vele factoren. Wat voor soort wandeling ga je maken? Wat voor type voet heb je? Wij helpen je graag in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp.

In alle vestigingen hebben we een loopbaan met verschillende ondergronden waarop je de schoenen kunt uitproberen. Zo weet je of de schoen fijn loopt op de soort ondergrond waarop je gaat wandelen. De ene schoen loopt immers super op asfalt, terwijl de ander juist is gemaakt voor rotsachtige paden.

wandelschoenen test

Onderwerp je wandelschoenen aan een test bij ons

Wanneer je lange wandelingen maakt, is het belangrijk dat je goed schoeisel hebt. De schoenen moeten goed passen en geschikt zijn voor de ondergrond waar je op loopt. Om de juiste schoenen te vinden maken wij gebruik van de Aetrex voetscanner om jouw wandelschoenen aan te meten. We zoeken de schoen die bij jouw voet past. Vervolgens kun je deze testen op onze testbaan met verschillende ondergronden. Hierdoor zitten jouw nieuwe schoenen zeker als gegoten.

Vind de juiste middelen voor optimaal comfort

Een test van wandelschoenen in een van onze winkels wijst soms uit dat je extra middelen nodig heeft om comfortabel te lopen. Denk bijvoorbeeld aan speciale zolen. Zeker wanneer je last hebt van een aandoening, zoals hielspoor, is het belangrijk goed schoeisel te dragen. In onze winkels geven wij je graag advies.

Kom eens passen!

Ben je benieuwd naar onze test voor wandelschoenen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp? Kom dan zeker eens langs! Dan kun je op je gemak schoenen passen en testen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0184 701 539 of e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl.

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte