✔ Moderne meettechnieken

✔ Uniek concept schoenen

✔ Specialist in Joya

Test wandelschoenen bij ons in Hardinxveld-Giessendam

Als u goede wandelschoenen wilt aanschaffen, is het slim om een speciale test uit te voeren in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam. Een test waardoor u weet of de schoenen fijn lopen op de soort ondergrond waar u vaak op wandelt. Er zijn immers verschillende ondergronden en schoenen zijn niet altijd geschikt voor ieder type. Wij van Quist Schoenen & Outdoor weten er alles van en in onze winkel kunt u op uw gemak wandelschoenen testen op onze speciale loopbaan met verschillende ondergronden. Zo vindt u zeker de juiste schoenen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Neem contact op

Onderwerp uw wandelschoenen aan een test bij ons in Hardinxveld-Giessendam

Wanneer u lange wandelingen maakt, is het belangrijk dat u goed schoeisel heeft. De schoenen moeten goed passen en geschikt zijn voor de ondergrond waar u op loopt. Om de juiste schoenen te vinden maken wij gebruik van moderne meettechnieken, zoals onze loopbaan met diverse ondergronden. Daarnaast beschikken wij ook over de middelen, kennis en ervaring om wandelschoenen aan te meten. Hierdoor zitten uw nieuwe schoenen zeker als gegoten.

Vind de juiste middelen voor optimaal comfort

Een test van wandelschoenen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam wijst soms uit dat u extra middelen nodig heeft om comfortabel te lopen. Denk bijvoorbeeld aan speciale zolen. Zeker wanneer u last heeft van een aandoening, zoals hielspoor, is het belangrijk goed schoeisel te dragen. In onze winkel geven wij u graag advies.

Interesse? Kom dan passen!

Bent u benieuwd naar onze test voor wandelschoenen in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam? Kom dan zeker eens langs! Dan kunt u op uw gemak schoenen passen en testen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0184 701 539 of e-mail naar info@quistschoenen-outdoor.nl.