✔ Moderne meettechnieken

✔ Uniek concept schoenen

✔ Specialist in Joya

Wandelschoenen aanmeten in Hardinxveld-Giessendam

Wilt u wandelschoenen laten aanmeten in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam? Dat doen wij bij Quist Schoenen & Outdoor graag voor u. Al sinds 1988 zijn wij werkzaam in de schoenenbranche, waardoor wij alles weten van schoenen en voeten. Ons doel is om iedereen fijn te laten lopen. Daarom verkopen wij speciale schoenen, hanteren wij moderne meettechnieken en verkopen wij ook comfort-verhogende zolen. Zo krijgt u zeker de ideale wandelschoenen.

Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Neem contact op

Wandelschoenen aanmeten bij ons in Hardinxveld-Giessendam zorgt voor comfort

Lange wandelingen maken is vaak erg belastend voor uw voeten. Om pijn en blessures te voorkomen, is het daarom belangrijk om goede schoenen te dragen. De schoenen moeten de juiste ondersteuning bieden en uiteraard precies in uw maat zijn. Het bepalen van uw exacte schoenmaat kan lastig zijn, maar door onze ervaring en speciale meettechnieken achterhalen wij zeker uw juiste schoenmaat. Zo kunnen wij uw wandelschoenen nauwkeurig aanmeten in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam en start u comfortabel aan uw wandeltocht.

Speciale tests en schoenen voor een optimaal resultaat

Bij het aanmeten van wandelschoenen is het niet alleen belangrijk om naar de maat te kijken; de ondergrond waarop u loopt is ook van belang. Daarom hebben wij een speciale testbaan waarop u ervaart hoe schoenen lopen op verschillende ondergronden. Hierdoor maakt u zeker een goede keuze. Heeft u last van een aandoening, zoals hielspoor? Ook dan hebben wij voor u geschikte wandelschoenen.

Loop binnen voor een meting en deskundig advies

Wilt u door ons wandelschoenen laten aanmeten in onze winkel in Hardinxveld-Giessendam? Kom dan langs! Maak eventueel een afspraak door te bellen naar 0184 701 539 of te e-mailen naar info@quistschoenen-outdoor.nl. Ook bij vragen kunt u via deze kanalen en het contactformulier contact met ons opnemen.