Wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam | Quist
Quist Schoenen & Outdoor

Wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam

Er is geen betere plek om nieuwe wandelschoenen te kopen dan onze wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp. Wij geloven namelijk dat comfortabel lopen valt of staat met een goede schoen en gedegen advies dat is aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Ben je op zoek naar nieuwe wandelschoenen voor een bergbeklimming of juist voor de wekelijkse wandeling door de duinen? Wij hebben voor iedere ondergrond en ieder terrein de perfecte schoen.

Kom langs in een van onze winkels of neem contact op!

Wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam

Keuze genoeg in onze wandelschoenenwinkels

Bij Quist Schoenen & Outdoor zetten wij graag een stapje extra. Daarom voeren wij verschillende metingen uit om jouw nieuwe wandelschoenen aan te meten in onze wandelschoenenwinkels. Dankzij moderne meettechnieken en gedegen kennis van de merken in onze collectie, weten we een deskundig advies uit te brengen waardoor je fijn kunt lopen tijdens je wandeling. Uiteraard heb je de mogelijkheid om dit zelf te ontdekken in onze wandelschoenenwinkel in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp tijdens een testrondje met de wandelschoenen op onze unieke ‘loopbaan’. De collecties van Lomer, Joya, Lowa, Meindl en Xsensible bieden voor iedere wandelaar de perfecte schoen. Samen ontdekken we welke wandelschoen jou zo licht als een veertje laat voelen.

Vertrouw op ons advies en bezoek onze winkel

Wanneer je de beste wandelschoenen wilt kopen in een gespecialiseerde wandelschoenenwinkel, dan breng je een bezoek aan onze schoenenspeciaalzaak in Hardinxveld-Giessendam, Dordrecht of Numansdorp. Onze kennis breiden we continu uit door de nieuwste innovaties op de voet te volgen. Wil je graag weten welke wandelschoenen bij jou passen? Kom naar een van onze winkels of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0184 701 539 en info@quistschoenen-outdoor.nl.

Kom naar de winkel

Blijf op de hoogte